Wie is Martijn
Martijn is een jonge, hardwerkende en betrokken man die met passie voor u en de natuur aan de slag gaat in uw tuin en met uw bomen!
Servimano Boom & Tuin tuinonderhoud, boomverzorging, bomen snoeien , snoeiwerk, snoeiwerken, snoeiwerkzaamheden, standplaatsverbetering, scheren van hagen, haag , vormsnoei, buxus , taxus, beuken, boom, bomen, snoeien, rooien , kappen, afbreken, klimmen, klimtechniek, klimtechnieken, afvangen, afvangtechnieken, begeleidingssnoei, hakselen, fresen, uitfresen van de wortels, afvoeren van snoeiafval, afvoeren naar het milieupark, kortwieken, Schinnen, Sittard- Geleen, Sittard, Geleen, Born, Parkstad, Beek, Stein, Maastricht, Meerssen, Valkenburg, Heerlen, Brunssum, Landgraaf, Kerkrade, Zuid-Limburg, Limburg, Oirsbeek, Amstenrade, Sweikhuizen, Puth, Doenrade, Thull, Schinveld, Onderbanken, België, Maasmechelen, Lanaken, Maaseik, Bree, Zutendaal, Grensstreek, Maasstreek, Maasregio, grensregio, vakbekwaam, veiligheid, veilig, professioneel, gecertificeerd, VCA, VTA, ETW, boomveiligheid, boomcontrole, boomveligheidscontrole, Vlaamse overheid, ministerie van Landbouw en Visserij, machinepark, machines Stihl, MVO Milieubewust, recycling, hergebruik, duurzaam, duurzame energie, klanttevredenheid, tevreden klanten
15460
page-template-default,page,page-id-15460,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Wie is Martijn

Mijn naam is Martijn van de Kleut

Martijn van de Kleut is de drijvende kracht binnen Servimano Boom & Tuin en wordt ondersteund door zijn echtgenote Nadja.
.
Als auto-monteur kwam hij erachter dat dit niet echt zijn passie was. Toen zijn vader in 2002 een hoveniersbedrijf begon nam Martijn de stap naar de groene sector. Van zijn vader leerde hij de kneepjes van het vak en deed veel ervaring op. Van kinds af aan heeft Martijn al een klik met de natuur.
.
Na het pensioen van zijn vader in 2007 schaarden een groot aantal klanten zich achter Martijn en besloot hij zijn eigen bedrijf Servimano op te richten. Naast tuinonderhoud breidde hij een aantal jaren zijn diensten uit met timmer-/onderhoud- & reparatie werkzaamheden. Deze tak viel weg, want Martijn realiseerde zich dat zijn echte passie in de natuur lag:  het liefste in en om de bomen. Hij besloot daarom van zijn hobby zijn werk te maken: het verzorgen van bomen.
.
In zijn vrije tijd is hij maatschappelijk betrokken bij scouting, eerst jarenlang als leider bij de diverse leeftijdsgroepen, nu als ondersteuner voor de groepen. Binnen scouting heeft hij veel kunnen overdragen aan de jeugd.
.
Daarnaast is hij graag bezig met bushcraft en andere survival-activiteiten. Het sleutelen aan Landrover auto’s  geeft hem voldoening, om vervolgens met de auto Greenlane-ritten te rijden. Zowel bij bushcraft als Greenlane-rijden staat respect voor de natuur voorop.
.
Binnen het bedrijf wordt voortdurend geïnvesteerd in nieuwe kennis en de juiste gekeurde materialen. In de afgelopen jaren heeft Martijn diverse certificaten van European Tree Worker gehaald en voldoet hij aan de VCA normen. Dit is een keurmerk dat veiligheid van werken en de gebruikte materialen waarborgt. Klik hier voor alle certificaten.
.
Martijn wordt ondersteund door zijn vrouw Nadja die met veel plezier klanten te woord staat.
.
Martijn van de Kleut is een jonge, hardwerkende en betrokken man die met passie voor u en de natuur aan de slag gaat in uw tuin en met uw bomen!
.
Wilt u meer weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Maak vrijblijvend een afspraak en we komen uw wensen bespreken.

martijn van de kleut
martijn